✓ Fri fragt ved køb over 899,-

✓ 30 dages returret

✓ Håndværk produceret i Danmark

Unik keramik i Odense

Tidligere havde Mouten Keramik værksted i Skt. Klemens, nær Odense, men vi er siden flyttet på landet, for at få bedre plads - også til keramikken. I øjeblikket kan du ikke finde vores vare i nogen af de butikker, der sælger håndlavet keramik i Odense, men du er meget velkommen til at tage et nærmere kig på udvalget her i vores webshop. Her finder du et bredt udvalg af kopper, tekander, skåle, vaser, pyntegenstande og meget andet keramik, drejet i hånden. Vi håber snart igen få produktionen nok til at levere til butikker i Odense.

Hånddrejet keramik, tæt på Odense

Vores kunder i Odense søger typisk det unikke, autentiske og håndlavede, der emmer af håndværk. Vi har et stort udvalg og sælger blandt andet tekopper, skåle, potteskjulere og vaser. Vi laver ofte mere unikke produktioner af f.eks. sæbeskåle og bonboniere. Tag et kig i vores produktion af keramik her på webshoppen, hvis du leder efter en keramik butik i Odense.

Levering til hele Odense området

Hos Mouten Keramik er det vigtigt for os at du alle paker bliver levere hurtigt og sikkert til alle i Odense og omegn. Din keramik bliver pakket grundigt og forsvarligt ind, og vi søger for at få pakken af sted, så hurtigt som muligt. Du kan samtidig vælge om du vil have varen bragt direkte til din dør, eller om du foretrækker at hente din pakke hos et udleveringssted. Hele processen er hurtig og sikker, og skulle du på et givent tidspunkt have nogen spørgsmål hjælper vi gerne.